Codeweek 4 All Challange - Mükemmellik Sertifikası

AB Kod Haftası (EU Code Week), kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmek amacıyla her yıl Codeweek (kodlama haftası) kapsamında yapılan çalışmalar ile öğrencilerin katılımını sağlayanlar, bağlantılı 10 etkinlik düzenleyenler ve etkinliklerine 3 ülkeyi dahil edenlere "Codeweek 4 All Challange" (Mükemmellik) sertifikası verilmektedir.

Okulumuz  bu etkinliklere katılarak Mükemmellik sertifikası almaya hak kazanmıştır.

15.03.2023 91

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından yürütülen "Giresun Matematikle Kodluyor" etkinliğine okulumuz katılım sağlayıp Mükemmellik sertifikası almaya hak kazanmıştır.

08-23 Ekim tarihlerinde Uluslararası Codeweek etkinlikleri kapsamında okulumuzda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ayşegül Kaptanoğlu koordinatörlüğünde düzenlenen "Giresun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Matematik İçin Kodluyor" etkinliklerinde öğrencilerimiz tüm bölümleri tamamlamıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15-03-2023